може да ви се стори смешно обаче на мен ми се плаче.един голям плъх се е настанил върху двигателя ми и днес както си карам колата изгасна, като я поразръчках се оказа,че не стига ток до помпата,като и подам ток с два кабела помпата заработва и колата запалва.или гадината е прегризала кабела или е заминало релето.ако някой знае къде е това реле моля да ми каже или ако има някоя друга причина? предварително ви благодаря
Известие
Collapse
No announcement yet.
помощ /спешно е/
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ако си заплес като мен "ще си свалиш помпата, ще я вържеш на акумулатора, ще видиш че работи ще си я монтираш отново и чак тогава ще си погледнеш бушона и ще установиш, че е изгорял"така, че виж случайно да не е бушон!
Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
Fiat Bravo 1.6 1997
Fiat COUPE 2.0 16V
Comment
-
не мога да намеря кой е бушона/най вероятно няма бушон а само реле и не го знам къде е/колкото до котката плъха най вероятно е по голям от нея. Всяка вечер си постила листа върху двигателя и мъкне всякакви гадости върху двигателя и акомулатора.чакаля го с капани но не се хващаАЛФА-РОМЕО 147 1.6 04г.
Comment
-
Има и бушон и реле които се намират под предния капак като застанеш пред колата се пада отдясно на акумулатора една черна кутийка отваря се нагоре и вътре са релетата на помпата и на инжекциона и бушонитеFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment